NewsSpecials

De brug van Spanje, in de buurt van onze camping in de Pyreneeën

Gelegen op 29 km van camping "Airotel Pyrénées", en op ongeveer 35 minuten met de auto, is de Brug van Spanje een stukje paradijs op aarde die zowel in de winter als in de zomer de moeite waard is tijdens een vakantie op de camping in Luz-Saint-Sauveur.

De Brug van Spanje is een toeristisch natuurgebied in Hautes-Pyrénées, gelegen bij het plaatsje Cauterets op een hoogte van 1 500 m. Hier ontdekt u schitterende watervallen en berglandschappen. Van hier kunt u, lopend of met de stoeltjeslift, naar de valleien van Marcadau en Gaube, beroemd voor zijn meer. In deze omgeving wachten u vele wandeltochten, om weer bij te kunnen komen in een prachtige natuurlijke omgeving, dit alles in de buurt van de Vignemale, hoogste punt van de Pyreneeën (met een hoogte van 3 298 meter).

In de winter trekt het gebied rond de Brug van Spanje de liefhebbers van Nordic skiën, alpine skiën, langlaufen, rodelen of sneeuwschoenwandelen. Het is een immens plezier om op eigen ritme van de pistes af te gaan, tussen de besneeuwde dennenbomen door, en te profiteren van de zuivere berglucht. Het natuurgebied van de brug van Spanje is één van de toplocaties die u zeker gezien moet hebben tijdens uw vakantie op de camping in Hautes-Pyrénées.

 
 
Uw accommodatie
Chalets Ik ontdek
Stacaravans Ik ontdek
Appartementen Ik ontdek
Plaatsen Ik ontdek