NewsSpecials

Argelès-Gazost in de buurt van de camping

Ontdek de vallei van Argelès-Gazost tijdens uw vakantie op de camping in Hautes-Pyrénées. Argelès-Gazost, een charmant kuurstad op 20 minuten van onze camping in Luz-Saint-Sauveur, heeft vele activiteiten te bieden tijdens uw verblijf in de bergen. Aan de voet van het keteldal van Gavarnie, heeft Argelès-Gazost alles wat u zoekt: ontspanning, entertainment, rust en culturele activiteiten.

Activiteiten en recreatie in Argelès-Gazost, vlakbij Luz-St-Sauveur

Argelès-Gazost is uitermate geschikt voor wandeltochten; zo kunt u bijvoorbeeld het Groene Pad van Gaves gaan verkennen over een voormalige spoorweg, nu een fietspad voor mountainbikers. Val d'Azun beschikt over een groot aantal wandelpaden voor iedere leeftijd, en elk niveau. Kom spectaculaire momenten beleven in het skioord Hautacam, waar u kunt langlaufen, alpine skiën in de winter, of in de zomer sleeën, downhill steppen en wat origineler, downhill karten.

Maak ook kennis met de dieren van het dierenpark van de Pyreneeën (parc animalier des Pyrénées), een zoo waar de bewoners over grote vlakten beschikken voor hun dagelijkse bezigheden. Niet ver van Cauterets heeft Argelès-Gazost u ook het nodige te bieden tijdens uw vakantie op de camping in Hautes-Pyrénées: neem een kijkje op de grote, kleurrijke markt, waag uw kans in het casino, ga boomklimmen of raften in het park Chloro'fil, of naar de vele feesten en activiteiten die door de stad georganiseerd worden... Waarom niet even een kijkje nemen bij het Feest voor de Pyrenese berghond, dat jaarlijks in het thermal park gehouden wordt?

 
 
Uw accommodatie
Chalets Ik ontdek
Stacaravans Ik ontdek
Appartementen Ik ontdek
Plaatsen Ik ontdek