NewsPromos
Bons plans
Weekendaanbieding


Geldig van 04 mei tot 27 juni 2020 en van 29 augustus tot 20 september 2020.

Speciale thermale kuren

Speciale aanbieding voor kuurgasten

Actualités
Speciale aanbieding 2 personen

210 € per week

545 € voor 3 opeenvolgende weken

Skigebieden / Verlaagde prijs pakketten

OPENINGSVOORSPELLINGEN VAN HET SKIGEBIED :

Luz Ardiden : zaterdag 30/11 en zondag 01/12, daarna van 04/12/2019 tot 01/04/2020
Grand Tourmalet : 30/11/2019 tot 05/04/2020
Gavarnie : 21/12/2019 tot 15/03/2020

Gavarnie Trail 2020

De GAVARNIE TRAIL 2020, 4e editie, vindt plaats op 13 en 14 juni 2020.

Wandeltochten in Hautes-Pyrénées

U heeft voor onze camping in Luz-Saint-Sauveur gekozen om heerlijk te kunnen bergwandelen? Dan heeft u de juiste keuze gemaakt! In onze valleien bevinden zich prestigieuze UNESCO werelderfgoedlocaties, maar ook minder grootse plekjes. Of u nu uw eerste 3000 wilt bedwingen, de 3 Keteldalen bezichtigen (Gavarnie, Troumouse en Estaubé) of enkele van de duizenden meren die het Pyreneeën gebergte rijk is, komt u op gebied van sensationele ervaringen en emoties zeker aan uw trekken. Een overzicht van de gebieden die u kunt gaan verkennen rond onze camping in de Pyreneeën...

Maak kennis met indrukwekkende landschappen tijdens uw wandeltochten door de Pyreneeën

Wandelliefhebbers hebben keuze te over voor een onvergetelijke wandeltocht tijdens hun bergvakantie. Het Nationaal park Pyreneeën zal u een adembenemende natuur laten ontdekken. Wandelend, met de mountainbike of te paard; uw inspanningen zullen beloond worden met schitterende decors. Maak kennis met de Brug van Spanje, vlakbij Cauterets, en ontdek de vele wandelmogelijkheden die dit bijzondere gebied voor u in petto heeft. Liefhebbers van watervallen komen helemaal aan hun trekken! Daar vandaan kunt u bijvoorbeeld naar het meer van Gaube, dat ook in het prachtige gebied van de Gaube vallei ligt.

Wandeltochten in Hautes-Pyrénées; een grote keuze aan natuurgebieden tijdens uw vakantie op de camping in Luz-Saint-Sauveur. Onder de gebieden die u zeker gezien moet hebben is er het keteldal van Gavarnie, de beroemde Pic du Midi de Bigorre, maar ook Argelès-Gazost of Lourdes, die stuk voor stuk vele wandel- of MTB tochten voor ieder niveau bieden.

Voor meer informatie over wandeltochten vanaf onze camping in Hautes-Pyrénées::

We hebben een team van fervente wandelaars; ze kunnen u dus advies op maat geven naar gelang uw niveau, ervaring en wensen. Ga gerust bij de receptie langs voor adviezen, topogidsen en IGN wandelkaarten.

 
 
Les chalets Je découvre
Les mobil-homes Je découvre
Les appartements Je découvre
Les emplacements Je découvre