NewsPromos
Bons plans
Weekendaanbieding


Geldig van 04 mei tot 27 juni 2020 en van 29 augustus tot 20 september 2020.

Speciale thermale kuren

Speciale aanbieding voor kuurgasten

Actualités
Speciale aanbieding 2 personen

210 € per week

545 € voor 3 opeenvolgende weken

Skigebieden / Verlaagde prijs pakketten

OPENINGSVOORSPELLINGEN VAN HET SKIGEBIED :

Luz Ardiden : zaterdag 30/11 en zondag 01/12, daarna van 04/12/2019 tot 01/04/2020
Grand Tourmalet : 30/11/2019 tot 05/04/2020
Gavarnie : 21/12/2019 tot 15/03/2020

Gavarnie Trail 2020

De GAVARNIE TRAIL 2020, 4e editie, vindt plaats op 13 en 14 juni 2020.

De activiteiten tijdens uw kampeervakantie in de Pyreneeën

Om groot en klein te vermaken, heeft "Airotel Pyrénées" een groot aantal installaties en activiteiten, waar men elkaar kan ontmoeten en aan de spelletjes deelnemen. Er zijn ook vele activiteiten in de buurt van onze camping in Luz-Saint-Sauveur.

Activiteiten en recreatie op de camping, tussen sport en ontspanning

Voor de ontspanning: verwarmde zwembaden, en een balneotherapiecentrum verwelkomen u zodat u zich kunt ontspannen en opladen op onze camping in Hautes-Pyrénées.
Zowel overdag als 's avonds is er het nodige amusement voor kinderen en volwassenen tijdens uw vakantie in de bergen. Maar er zijn ook vele sportieve activiteiten die u kunt beoefenen op steenworp afstand van uw kampeerplaats of accommodatie. Met de speelterreinen voor kinderen, het sportterrein, de sportzaal of de klimmuur is er gelegenheid genoeg om zich uit te leven tijdens uw vakantie op de camping in de Pyreneeën.

Activiteiten vlakbij onze camping in Luz-Saint-Sauveur

Vlakbij de camping wachten de schitterende berglandschappen van Hautes-Pyrénées al op u voor onvergetelijke wandelingen met het gezin, of voor sportievere tochten.

Voor sportliefhebbers en avonturiers is er een groot aanbod van recreatieve activiteiten. De zomer is ideaal voor buitensporten: rafting, canyoning, rotsklimmen, klettersteigen, parapente, cross step, fietsen, paardrijden... U kunt zich dus volledig uitleven in de natuur, en daarbij genieten van de schitterende natuurlijke omgeving tijdens uw zomervakantie in de Pyreneeën!

Maar in de winter is er net zoveel te doen: skiën of surfen om te beginnen, door de poeder van verschillende skioorden in de omgeving: Luz Ardiden op 20 min. van de camping, Domaine du Grand Tourmalet (Barèges, La Mongie, Pic du Midi) op 15 min. en Gavarnie op 40 min. U kunt ook tochten maken, sneeuwschoenwandelen, rodelen, een uitstapje met sledehonden, ontspannen in een kuuroord, en nog vele andere ontspannende activiteiten.

 
 
Les chalets Je découvre
Les mobil-homes Je découvre
Les appartements Je découvre
Les emplacements Je découvre