NewsPromos
Bons plans
Weekendaanbieding


Geldig van 04 mei tot 27 juni 2020 en van 29 augustus tot 20 september 2020.

Speciale thermale kuren

Speciale aanbieding voor kuurgasten

Actualités
Speciale aanbieding 2 personen

210 € per week

545 € voor 3 opeenvolgende weken

Skigebieden / Verlaagde prijs pakketten

OPENINGSVOORSPELLINGEN VAN HET SKIGEBIED :

Luz Ardiden : zaterdag 30/11 en zondag 01/12, daarna van 04/12/2019 tot 01/04/2020
Grand Tourmalet : 30/11/2019 tot 05/04/2020
Gavarnie : 21/12/2019 tot 15/03/2020

Gavarnie Trail 2020

De GAVARNIE TRAIL 2020, 4e editie, vindt plaats op 13 en 14 juni 2020.

Lourdes, vlakbij onze camping in Hautes-Pyrénées

Er zijn vele redenen om een bezoekje aan Lourdes te brengen. Onze camping midden in Hautes-Pyrénées ligt op niet eens 30km van Lourdes, dus vlak in de buurt van deze wereldwijd bekende, legendarische stad.

Lourdes, grootste bedevaartsoord in Frankrijk

In 1858 verscheen de Maagd verschillende malen aan een jonge herderin, Bernadette Soubirous; deze verschijningen zouden enkele jaren later erkend worden door geestelijken. Lourdes is uitgegroeid tot een wereldwijd erkende katholieke bedevaartsplaats en pelgrimsoord. Katholieke pelgrims, gelovigen, zieken en gehandicapten van allerlei nationaliteiten komen hier jaarlijks bidden in het heiligdom, en bij de beroemde grot van Masabielle, waar de Maagd meerdere keren verscheen. Lourdes, en de meer dan 20 religieuze locaties die u kunt ontdekken tijdens uw verblijf op de camping in de Pyreneeën.

De stad Lourdes en omgeving bezoeken

Aan de voet van de Pyreneeën is Lourdes een stad met vele toeristische bezienswaardigheden. Bezoek de hooggelegen burcht op zijn rotspunt, en bewonder het panorama over de stad en zijn omgeving. Om nog meer hoogte te nemen, moet u richting de kabelbaan (op zich al een attractie!) naar de Pic du Jer, voor een prachtig uitzicht over de hele regio. Op 10 minuten rijden zullen groot en klein veel plezier beleven tijdens een bezoekje aan het dierenpark van de Pyreneeën (parc animalier des Pyrénées). De dieren krijgen hier veel vrijheid, en het kan zijn dat ze ook u van wat dichterbij komen bekijken! U wilt graag bijkomen in de natuur tijdens een bezoekje aan Lourdes? Maak een wandelingetje om het meer van Lourdes, ga vissen of golfen. Tijdens uw bezoek aan Lourdes, op steenworp afstand van onze camping in Hautes-Pyrénées, kunt u ook excursies, wandel- en MTB tochten maken. Neem bijvoorbeeld Gaves, prachtige vallei in de Pyreneeën, die u kunt gaan verkennen over het groene pad; een mooi fietspad dat van Lourdes tot Cauterets gaat.

 
 
Les chalets Je découvre
Les mobil-homes Je découvre
Les appartements Je découvre
Les emplacements Je découvre